TORTOSA

Tortosa comprarà la nau de l’antiga Indo per 252.000 euros


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/12/2018

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat els tràmits per comprar les instal·lacions de l’antiga Indo, a la zona de Quatre Camins, al barri de Ferreries. El ple va aprovar aquest dilluns la plurianualitat per l’adquisició de les instal·lacions. La previsió és comprar les instal·lacions per 252.000 euros, a raó de 63.000 euros a l’any durant quatre anys. La proposta es va aprovar amb l’abstenció del PSC i Movem Tortosa. De fet, el portaveu de Movem, Jordi Jordan, va reclamar explicacions sobre els usos que es donarà a aquestes instal·lacions. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va respondre que s’explicarà més endavant.

En el ple ordinari d’aquest desembre es van aprovar quatre de les vuit mocions que es van portar a debat. Es va aprovar, per unanimitat, la moció que demana l'adhesió al manifest per a la concessió del premi Nobel de Literatura per a Federico García Lorca, proposada pel PSC; i la de crear campanyes de prevenció de l’addicció al joc i les apostes, del PP. També va tirar endavant, amb l'abstenció del PSC, la moció perquè el govern de l'Estat actualitzi els plans d'emergència a les àrees nuclears, presentada per ERC; i la moció presentada conjuntament pels grups municipals del PDeCAT, ERC, Movem i la CUP que exigeix l’absolució dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

El PP es va abstenir justificant la necessitat de “buscar ponts” que ajuden a superar la situació. El PSC va votar en contra perquè consideren que els punts de l’acord no respecten la independència judicial i vulneren el principi de legalitat, una posició que el portaveu del PDeCAT, Emili Lehmann, va lamentar.

El portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, no va poder assistir al ple ja que es troba de baixa temporal i indefinida. No van prosperar les mocions de Movem, instant a l'actuació urgent a les fortificacions de Tenasses i Bonet, i per aturar els treballs d'elaboració i aprovació del decret de menjadors escolars; la d'establir bonificacions als tributs municipals per a empreses i emprenedors, del PP, i la del PSC per impulsar mesures contra la violència de gènere, que va rebre el vot contrari del govern perquè incloïa un punt que insta els grups a les Corts a aprovar els pressupostos estatals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>