TORTOSA

Tortosa estrenarà el nou complex d’aigües durant el mes de novembre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

17/10/2018

El nou complex d’aigües i esportiu de Tortosa obrirà les portes durant el mes de novembre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el primer tinent d’alcalde, Josep Felip Monclús, ha avançat la data del 6 de novembre. Però fonts municipals han matisat que les noves piscines i la primera fase del complex entrarà en funcionament durant el mes de novembre, amb el dia encara per concretar. De fet, altres fonts han parlat del 17 de novembre. Siga com siga Monclús, que fa uns anys va ser president del Club Natació Tortosa, ha dit que estan molt satisfets de com ha quedat un dels projectes que la ciutat ha arrossegat des de fa més temps.

Esta mateixa setmana, l’alcaldessa Meritxell Roigé va penjar a Facebook algunes imatges de les noves piscines i del gimnàs, i va anunciar que hi haurà unes jornades de portes obertes per conèixer les instal·lacions. Monclús ha aprofitat per detallar els diversos serveis que la gent trobarà al nou complex.

En la mateixa entrevista, Monclús ha lamentat les crítiques del PSC al projecte, tot recordant que els socialistes volien fer la nova piscina a través d’una concessió a una empresa privada. A més, el primer tinent d’alcalde ha rebutjat la construcció de la piscina d’estiu que reclama el PSC; perquè Tortosa ja té piscines descobertes als pobles del municipi i perquè la nova piscina tindrà una zona de solàrium. // Foto MERITXELL ROIGÉ, a FACEBOOK.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>