TORTOSA

Tortosa homenatjarà Manuel Pérez Bonfill el proper 21 de setembre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/09/2018

L’Ajuntament de Tortosa i diferents sectors culturals de la ciutat estan enllestint l’homenatge a l’escriptor tortosí Manuel Pérez Bonfill, mort el passat mes de juny. Pérez Bonfill va ser nomenat Fill Predilecte de la Ciutat, a més de Creu de Sant Jordi de la Generalitat. L’escriptor va ser un dels grans noms de les lletres ebrenques, i amb altres figures com Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Ricard Salvat o Jesús Massip formava part de l’anomenada Generació Gèminis, fonamental en la represa cultural de la postguerra a Tortosa. L’homenatge se celebrarà al mateix Ajuntament el proper divendres 21 de setembre i comptarà amb la presència de la consellera de Cultura, Laura Borràs.

Quant a les crítiques del PSC sobre la manca de neteja a la ciutat, l’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha deixat clar que quan es va adjudicar el nou contracte de neteja ja es va advertir que els resultats es notarien en uns mesos. També ha estat força contundent a l’hora de respondre el PSC sobre les acusacions de manca de previsió de l’onada de calor del mes d’agost.

D’altra banda, en el ple del proper dilluns 17 de setembre s’aprovarà l’ordenança que regularà les tarifes del nou complex esportiu, tenint en compte l’increment de serveis i activitats que s’oferiran.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>