TORTOSA

Tortosa i Ampolla sumen per mantenir les aspiracions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

25/02/2019

Tortosa 3 – 1 Torreforta

El Tortosa es va desfer ahir amb facilitat del Torreforta i es va emportar la victoria del duel amb un resultat de 3 a 1. Els roig-i-blancs van marcar el primer de la mà de Josep de la Torre. Just a l’inici del segons temps igualava Yeray Sánchez per al Torreforta. Tot i les ganes de l’equip visitant, els tortosins van tornar a posar-se per davant amb un gol de Marc Benito al 76, i de nou De la Torre tancaria el resultat amb el 3-1 final.

Els tres punts ajuden al Tortosa a seguir de prop a l’Ampolla, que aquesta setmana ha tornat a guanyar contra la Pastoreta.

Així les coses, l’Ampolla segueix una setmana més en tercera posició després de guanyar per 4-1 al cuer, la Pastoreta. El Camarles manté el pols a la classificació després de guanyar per 2-1 a l’Atlètics Móra la Nova.

La creu per als equips ebrencs han estat els mals resultats del Gandesa i l’Amposta, que empataven sense gols en el derbi comarcal de la jornada.

Es despenja l’Ulldcona que perdia al camp del Catllar per la mínima i també la Sénia a casa contra el Riudoms.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>