TORTOSA

Tortosa presenta una Tardor Jove plena d’activitats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

24/09/2018

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat aquest dilluns la programació de la Tardor Jove 2018. La regidora de Joventut, Cristina Girón, ha explicat que serà una tardor repleta d’activitats per als joves d’entre 15 a 35 anys amb concerts, manga, teatre i activitats diverses de Halloween. Girón ha posant l’accent en la crescuda d’usuaris de l’edifici Jove lo Carrilet, inaugurat el 2016, que del 2017 al 2018 s’ha més que doblat. Un repte que consideren assolit.

Des de la regidoria asseguren que tenen una tasca pendent ja que pel que fa a usuaris els nois doblen a les noies i tenen clar que han de fer alguna cosa per atreure-les. Pel que fa a la programació destaca la Halloween Scape Room que tindrà lloc a l’edifici Lo Carrilet i que l’any passat ja va ser tot un èxit. Tant, que s’augmentaran els passis.

També relacionat amb la setmana de Halloween hi haurà un taller de terror i s’intentarà fer un túnel que tindrà lloc al Parc Teodor González i concerts. Pel que fa al mes de novembre es farà la setmana del Japó amb una sortida al Saló del Manga, un taller de manga i origami, i projeccions de pel·lícules anime.

Ja fora de la programació de tardor Girón també ha destacat que hi haurà la tercera edició de ‘Transformem un raconet’, les Jornades del Voluntariat Juvenil, i la sisena Jornada contra la violència de gènere.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>