TORTOSA

Tortosa recull 6.500 quilos d'aliments durant les festes de la Cinta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TORTOSA

04/09/2018

Tortosa ha tornat a demostrar que és una ciutat solidària. Gràcies a les tres recollides dutes a terme en plenes Festes de la Cinta, el Banc dels Aliments podrà seguir posant el plat a taula dels que més ho necessiten. La campanya “la Fam no fa Vacances” ha tingut tres focus a Tortosa: a la Festa del Xiquet de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, a l’Ofrena a la Mare de Déu de la Cinta, que enguany a més de col·laborar les entitats també van poder fer-ho els particulars i també al concert de fi de festa dels Quicos.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut agrair a tots aquells que ho han fet possible: “Voldria agrair als voluntaris i organitzadors, gràcies a ells han estat possibles aquestes tres recollides”. “Gràcies a la solidaritat de molts tortosins i tortosines el Banc dels Aliments podrem seguir ajudant aquells que més ho necessiten” ha exposat Ologaray, afegint que “transformarem els donatius econòmics en aliments, fet que ens permetrà haver recollit un total de 6.500 quilos en només tres dies”.

Des del Banc dels Aliments han recordat també, que malgrat repartir més de 500.000 quilos l’any, només poden cobrir una menjada diària dels que més ho necessiten. En aquesta línia, el portaveu ha indicat que “la feina del Banc dels Aliments segueix, malgrat ara hem recollit prop de 6 tones i mitja, això representa només un 1% que repartim al llarg de l’any”. “Tornarem a necessitar l’ajuda de tothom a finals d’any, on es durà a terme la 10a edició del Gran Recapte”, ha conclòs Ologaray.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>