TORTOSA

Tortosa té un pressupost social “precari”, segons una entitat professional


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/01/2019

Movem ha donat a conèixer que Tortosa ha estat inclosa en l’informe anual de l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials per tenir un ajuntament amb pressupostos precaris en polítiques socials. L’informe s’ha elaborat amb dades del Ministeri d’Hisenda relatives a la liquidació del pressupost de 2016 prenent com a mostra els 386 municipis de l’Estat espanyol amb més de 20.000 habitants. En concret, l’informe apunta que Tortosa inverteix menys de 50 euros per persona i any en l’àmbit social. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha denunciat que aquestes dades posen de manifest la manca de polítiques socials del govern del PDeCAT i ERC.

Segons Jordan, les darreres dades de l’Agència Tributària de Catalunya també assenyalen que el 55% del tortosins tenen dificultats per arribar a final de mes. Jordan defensa que cal innovar i fer una inversió real en polítiques socials.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>