TORTOSA

Tortosa tornarà a ser la capital del jazz a l’Ebre amb Kyle Eastwood Band i Incognito


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

04/06/2019

Tortosa acollirà un any més la Mostra de Jazz, de l’1 al 6 de juliol. Els carrers i locals de la ciutat s’ompliran d’activitats i música en directe, al voltant de la música jazz. Aquest dimarts s’ha presentat el cartell de la Mostra que combinarà artistes locals amb músics i bandes de renom del panorama internacional. Aquesta serà la 26a edició i comptarà amb uns caps de cartell referents d’aquest gènere musical. Per un costat, la mítica banda britànica Incognito, referent musical als anys vuitanta, influenciats pel funky d’Earth, Wind and Fire amb tocs del guitarrista Santana; i per l’altre, Kyle Eastwood Band, que com el seu nom indica és la banda del fill de l’actor Clind Eastwood, del qual repeteix cita en la Mostra des de l’última vegada el 2011 en format quintet acompanyat del seu contrabaix.



En total s’han programat més d’una trentena d’actuacions. Tots els concerts seran gratuïts a excepció dels caps de cartell a l’Auditori Felip Pedrell. El director de la Mostra de Jazz, Xavier Bertomeu, destaca la incorporació, també, com a caps de cartell de La Tortosa Big Band perquè el que es pretén és la defensa de la cultura local.

Enguany la Mostra coincideix amb els World Sports Game, però tal com ha argumentat la regidora de Cultura en funcions, Dolors Queralt, aquest no serà cap inconvenient per a la Mostra, perquè serà un punt d’unió entre esport i música convertint Tortosa en la capital de l’esport i la cultura.

El cartell guanyador d’aquesta edició és obra de Rubén Lucas Garcia, de Torreagüera de Múrcia, del qual ja va tenir una menció l’any passat. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>