DELTEBRE

Tot a punt per a l’espectacle del Deltebre Dansa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

11/07/2018

La pista del circ del Deltebre Dansa ja està muntada al Parc del Riu de Deltebre. Este serà l'epicentre durant dos setmanes de més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis.

En esta edició, 185 professionals vinguts de 50 països diferents participaran en les activitats proposades entre les quals destaca el circuit "Deltebre, atracció natural". Una ruta de vuit espectacles entre els nuclis de Deltebre i Riumar on es fusionaran les arts escèniques amb la natura del delta.

També hi haurà "Espai B" per als professionals de la dansa. O el "Soul Train Deltebre" que per primer cop obrirà la porta a la dansa urbana.

Un actor important en la logística de Deltebre Dansa és la figura del "helper" que col·labora estretament amb l'organització. És el cas de Mar García que fa nou anys que ve al festival. Esta bilbaïna, a més d'ajudar també participa en les activitats artístiques d'un festival que diu, s'ha fet gran gràcies a la voluntat del poble i els organitzadors.

Un any més Deltebre Dansa celebrarà la Nit Solidària. Serà el 19 de juliol, amb Pepa Plana com a mestra de cerimònies en un espectacle on el circ contemporani es donarà la mà amb la solidaritat amb una recollida de productes per a les persones necessitades de Deltebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>