Tres gols que valen tres punts

Albert Pascual | ASCÓ

17/10/2016

Ascó 3 - 1 Cerdanyola
L'Ascó es retroba amb la victòria després de cinc empats consecutius. Tot i que es va haver de patir, al final s'ha aconseguit la recompensa.

L'Ascó va sortir al terreny de joc decidit a guanyar i sense temps per a respirar, al minut dos, Guiu aprofitava una pilota dins l'àrea del Cerdanyola per afusellar al porter avançant al conjunt local.

Els de Castillejo no en tenien prou, i van seguir creant ocasions per tots els costats amb una Cerdanyola que es defensava com podia. Al minut 13, el porter Carlos Avilés va cometre penalt sobre Jordi Mart que va transformar Victor Bertomeu en el 2 a 0.

Tot feia pensar que l'encontre acabaria en golejada. El Cerdanyola ho intentava tímidament, però sense perill. Encara al primer temps, els riberencs buscaven el tercer amb nombroses arribades a l'àrea rival.

Però de mica en mica els visitants anaven apropant-se a l'àrea de l'Ascó a la contra, i els riberencs ja no creaven tant de perill. A 5 minuts pel descans, una errada defensiva de l'Ascó va fer que el davanter Elhadgi entres dins l'àrea i marquès el 2 a 1 en la primera jugada clara del Cerdanyola.

A la represa s'esperava una reacció del conjunt local, però va ser tot el contrari i el Cerdanyola s'aprova amb comoditat i perill. Tot i això, la defensa asconenca va funcionar evitant el gol contrari.

Peke, a un minut per al temps de descompte marcaria el definitiu 3 a 1 per a tranquil·litat de l'equip i l'afició, i que va servir com a recompensa per l'entrega dels jugadors en els diferents partits de lliga.