ASCÓ

Tres grans touroperadors comencen a promoure Ascó com a alternativa turística


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ASCÓ

22/05/2019

Incloure Ascó dins dels circuits turístics de la mà de tres grans touroperadors que han començat a promocionar la vila com una alternativa turística diferent de l’habitual de sol i platja. Això és el que pretén l’ajuntament amb la creació del pack turístic “Descobreix Ascó”. Els touroperadors són Thomas Cook Ibersol, TUI Espanya Costa Daurada i Jet2, els responsables dels quals veuen Ascó com una singular destinació ecoturística, sostenible i d’esports d’aventura.

L’alcalde, Josep Maria Buixeda, ha afirmat que, un dels objectius ha estat el de donar a conèixer el patrimoni històric i natural.

L’expedició turística que ha visitat Ascó estava integrada per una quinzena de professionals de diversos àmbits del sector turístic. També s’hi ha sumat l’actor William Miller, qui es va mostrar compromès amb la promoció dels espais de la província.

La visita va tancar amb una passejada pels racons del municipi, una prova pilot per analitzar com es desenvoluparà el producte turístic descobreix Ascó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>