DELTEBRE

Tret de sortida a la lliga de Triatlons Tritour


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | DELTEBRE

16/04/2019

Natació a favor del corrent del riu Ebre, bicicleta ràpida i un tram de cursa a peu va ser el recorregut que van fer aquest cap de setmana vora 900 atletes al sisè triatló de Deltebre. Aquesta edició s'emmarca dins la Lliga de Triatlons de Catalunya, la reanomenada Tritour, que compta amb la realització de quatre proves en diferents indrets de la geografia catalana.

L'edició de Deltebre, a banda de ser la primera de la lliga, és una de les més esperades pels atletes, ja que el desnivell del terreny és pràcticament nul i es poden arribar a aconseguir marques rècord.

La fita estava dividida en quatre disciplines diferents: olímpica, sprint, half i short. A banda, els atletes podien participar de manera individual, per parelles o trios.

Segons han destacat membres de l'organització, aquest esdeveniment esportiu fomenta un estil de vida saludable i també contribueix amb un gran impacte econòmic pel comerç local.

Amb una corno de 02:01:15 Tristam Knoph es va proclamar el guanyador del triatló en la modalitat Olímpica. Pel que fa a la categoria femenina, la primera en travessar la línia de meta va ser Marta Sánchez amb un temps de 02:00:34.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>