TORTOSA

Troben restes humanes durant unes obres a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

22/09/2018

Els operaris municipals que des de fa uns dies treballen en la construcció d’una rotonda a Tortosa es van emportar una sorpresa el passat divendres al migdia. Mentre feien l’arranjament de la vorera i sobre una de les canonades d’aigua van trobar restes d’un esquelet humà. La troballa va fer que tant la Policia Local, com els Mossos d’Esquadra i el forense de guàrdia es desplacessin al lloc de les obres situat entre els carrers Ronda de Reus i Cristòfor Despuig.

Segons informacions del Diari de Tarragona les restes humanes tindrien segles d’antiguitat ja que els ossos es desfeien només de tocar-los. Veïns de la zona van confirmar als Mossos que aquesta no era la primera vegada que apareixen restes humanes ja que anys enrere unes altres obres van treure a la llum un gran nombre d’esquelets. El que faria suposar que antigament a la zona hi havia un cementiri.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>