ULLDECONA

Ulldecona celebrarà 15 anys de Dissabtes de Teatre amb una gala


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ULLDECONA

04/09/2018

La Xarxa Ulldecona ha presentat este dimarts la nova temporada de Dissabtes de Teatre, que enguany arriba a la quinzena edició. Durant els propers nou mesos, del 15 de setembre fins al proper 4 de maig de 2019, Ulldecona tornarà ser l’epicentre del teatre professional per a tots els públics. A més a més, el proper 1 de desembre es farà una gala aniversari pels 15 anys de programació de teatre familiar, que presentaran Carol Rovira i Carles Roig. Serà una gala musical i un espectacle únic, segons ha explicat Jaume Coll, coordinador d’Ull de Teatre.

Coll ha dit que durant la nova temporada es veuran propostes molt innovadores. La programació estable començarà amb una obra molt valenta, d’estrena absoluta al territori. Es tracta de ‘La nena dels pardals’.

Durant els propers mesos, a Ulldecona també es podrà veure ‘Quan no tocàvem de peus a terra’, un espectacle de la companyia Circ Pistolet. La dansa arribarà amb ‘Zaquizamí’, de Roberto G. Alonso. La festa familiar al carrer serà a càrrec de la companyia Pentina el Gat i el seu nou espectacle, ‘Balambambú’. Els tres espectacles de titelles seran ‘Adéu, Peter Pan’, de Festuc Teatre; ‘La rateta’, de Campi qui pugui, i ‘El porc ferotge’, de P. Essencials. Finalment, la programació la tancarà l’espectacle de màgia ‘Formidable!’, del català Charlie Mag.

Durant estos 14 anys, a Ulldecona s’han representat un total de 144 espectacles, amb més de 36.700 espectadors que han passat pel Teatre Orfeó Montsià. L’alcaldessa de la població, Núria Ventura, ha destacat que Ull de Teatre ha aconseguit consolidar el teatre familiar a Ulldecona, i també ser un referent territorial.

Al web Ulldeteatre.org ja es pot trobar tota la informació sobre els espectacles i la venda en línia de les entrades, amb preus que oscil·len entre els sis i els catorze euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>