ULLDECONA

Ulldecona escalfa fogons per celebrar la Fira de Sant Lluc


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | ULLDECONA

28/09/2018

La gastronomia i els productes de proximitat, els tastos i demostracions e cuina i els tallers seran els tres eixos fonamentals de la programació de la Fira de Sant Lluc 2018 d’Ulldecona, que tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre. Un certamen en què cada cop la gastronomia ha tingut un pes més important i que, segons l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, s’ha convertit en tota una ‘experiència’.

Entre les propostes gastronòmiques es podrà participar a un concurs de cuina amb garrofa o a un tast de te matcha. També destaquen els tallers d’aprendre a llatar, de fabricació d’eines amb sílex com es feia a l’Edat de Pedra o la demostració en viu d’una escultura de gel a càrrec de Marc Balagué, subcampió del món de geladeria 2018.

En aquesta edició prop de 50 establiments participaran a la fira. Les inscripcions per als tallers es poden realitzar a l’Oficina de Turisme d’Ulldecona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>