ULLDECONA

Ulldecona uneix oleoturisme i gastronomia Michelin en un nou producte


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | ULLDECONA

04/07/2018

Ulldecona sumarà l’aprofitament turístic de les oliveres mil·lenàries de l’Arion amb l’oferta d’alta gastronomia dels dos restaurants del municipi reconeguts amb una estrella Michelin. Serà amb la nova proposta ‘OleoTurisme amb Estrella’, que porta com a valors la qualitat, l’slow food i el consum de productes de quilòmetre zero, amb una estreta col·laboració entre el sector privat i públic. Així ho ha explicat l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura.

L’aposta per l’oleoturisme va començar l’any 2007, quan es rebien unes 300 visites. Ara, s’han passat a les més de 4.000 l’any passat i s’espera que amb la suma de la gastronomia rebi un impuls important.

La proposta inclourà un recorregut amb detall per la Via Augusta Romana i una visita completa a la finca de les oliveres mil·lenàries de l’Arion. Hi haurà un tast d’oli i finalment una experiència gastronòmica a un dels restaurants amb Estrella Michelin d’Ulldecona, Les Moles o l’Antic Molí. Els seus propietaris han destacat el paper de l’oli dintre de la seva cuina.

I com la gastronomia ha permès potenciar el turisme al municipi.

‘OleTurisme amb Estrella’ està destinat a un turisme familiar i grups i s’oferirà els diumenges amb reserva prèvia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>