TORTOSA

Un carril bici unirà el passeig de Ribera amb el camí del Mig


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

14/06/2018

Des de fa unes setmanes s'estan duent a terme uns treballs al vial que connecta el camí del Mig amb el passeig de Ribera, prop de la zona d'estacionament de caravanes. El motiu és la construcció d'un carril bici que donarà continuïtat a l'actual que voreja el riu. El cost del projecte és d'una mica més de 126.000 euros i està previst s'execute en nou setmanes.

L'obra també ha de servir per a millorar la seguretat a la zona, on a més de carril bici, també hi haurà una vorera i estarà il·luminat. D'aquesta manera també es condicionarà una zona pròxima a l'aparcament d'autocaravanes, un tipus de turisme que molt sovint ve acompanyat de bicicletes.

Per a l'alcaldessa de Tortosa, aquesta és una mostra més de l'aposta de l'equip de govern per ampliar la xarxa de carrils bici del municipi, que actualment és de 12 kilòmetres de llargària.

Meritxell Roigé també ha dit que a mesura que s'urbanitzen noves zones de la ciutat, també creixeran els kilòmetres de carril bici.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>