AMPOSTA

Un centenar de persones es manifesta a Amposta per les pensions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

30/04/2018

Un centenar de persones s'han manifestat aquest dilluns pels carrers d'Amposta en defensa de les pensions. Després que s'anunciés un pacte entre el govern espanyol i el PNB per apujar les pensions en relació a la pujada del cost de la vida, des de Marea Pensionista i des del Comitè Unitari de Jubilats i Pensionistes de les Terres de l'Ebre asseguren que aquest pacte no és suficient i es pregunten què passarà a partir del 2020.

La protesta ha arrencat a la plaça del mercat i ha avançat pel centre de la població fins arribar a la plaça de l'Ajuntament on han tingut lloc els parlaments. Des de Marea Pensionista diuen que aquesta mobilització només és el principi ja que estan disposats a continuar amb les protestes que són, asseguren, les que han forçat aquest pacte PP-PNB i continuaran fins que les pensions estiguin incloses a la Constitució Espanyola i incloses als pressupostos generals.

La manifestació ha arrencat a ritme de batucada i al crit de diferents consignes reivindicatives. La Marea Pensionista de Catalunya ha traslladat la manifestació estatal del dia 5 a aquest dilluns perquè dissabte celebren una assemblea pels cinc anys d'existència. Demanen a la societat que es mobilitzi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>