TORTOSA

Un concurs d’aparadors i un debat empresarial, novetats de l’English Festival


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

06/03/2019

Del 14 al 17 de març torna el Tortosa English Festival en la seva setena edició. Es mantenen algunes propostes ja clàssiques, com els debats o la nit de tapes irlandeses, prevista per divendres 15 al mercat municipal. Una altra activitat clàssica, la del pub quiz night, es manté el vespre del dissabte però enguany canvia d'ubicació i tindrà lloc a l'hotel Corona. El coordinador del Tortosa English Festival, Santi Pelejà, ha explicat que una de les novetats destacades és un concurs d’aparadors amb motius al·lusius a la festivitat de Saint Patrick entre els botiguers de la ciutat. També hi haurà un debat empresarial.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que aquest festival ofereix cada any una molt bona possibilitat perquè la ciutadania de Tortosa puga practicar l'idioma i enguany més encara ja que al juliol hi haurà els World Sports Games, que necessitaran voluntaris que coneguen l'anglès.

En aquesta edició es consolida la desfilada amb motiu de la festivitat de Saint Patrick, patró d'Irlanda, que en aquesta ocasió tindrà lloc dissabte 16 a les 11.30 h, amb sortida des de la plaça de Barcelona. També s'afegeix al programa una competició de bàsquet en anglès, dissabte a les 11 hores, i una exhibició dels Castellers de Tortosa amb elements que recorden la tradició irlandesa, diumenge a les 12 hores. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>