TORTOSA

Un espectacle de Roberto Olivan, gran novetat del Renaixement


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

07/06/2018

D'un munt d'instants de la festa surt un xiquet. Aquest és el cartell que la dissenyadora Marta Viladrich ha compost per a la XXIII Festa del Renaixement de Tortosa, que enguany tindrà lloc entre els 19 i el 22 de juliol. Una festa on de nou, durant quatre dies, la ciutat reviurà l'esplendor del segle XVI-

Però a més de presentar el cartell anunciador de la Festa, també s'han anunciat els espectacles de pagament que des d'avui també estan a la venda amb representacions teatrals locals i internacionals.

El mateix coreògraf Roberto Olivan és qui detalla una mica més sobre aquesta producció que fa dos anys que porta preparant-se. Un espectacle que busca encaixar dos mons tan diferents com la dansa contemporània i el circ, amb la Festa del Renaixement. En l'obra, Olivan buscarà els punts en comú tot mantenint l'essència del joc.

Una de les altres novetats d'aquesta XXIII Festa del Renaixement és l'ús del Temple de la Reparació, on s'estrenarà Romeu i Julieta amb producció local de l'escola municipal de teatre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>