Un gran Handbol Amposta perd contra el líder

Albert Pascual | AMPOSTA

21/11/2016

CH Amposta 23 - 28 BM Castelló
L'Amposta Lagrama ha oferit un gran espectacle enfront del BM Castelló amb final agredolç. Les de Mateu Castellà s'enfrontaven aquest dissabte a un dels millors equips de la lliga.

Amb uns primers 30 minuts d'espectacular joc que es va reflectir al marcador amb una diferència de cinc gols, les ampostines acabaven la primera part amb un contundent 14 a 9 gràcies també a la bona defensa col·lectiva i els 8 gols d'Ester Juncosa i els 9 d'Alba Simón.

A la segona part, bon inici, amb diferència de fins a sis gols, però al poc, les de Castelló van començar a reduir la diferència gràcies a una defensa molt més efectiva i on el fons i la qualitat de la seva banqueta començava a fer-se notar. Tot això va fer que al minut 17 s'arribés a un marcador d'empat a 20.

En canvi el Club Handbol Amposta va començar a notar els pocs efectius dels quals disposava Mateu Castellà per culpa de les lesions de Loreto, Eleva i Geor, i de no poder disposar de cap jugadora del juvenil.

Amb aquest panorama, les ampostines no van poder aguantar els últims 10 minuts, fet que van aprofitar les castellonenques per acabar guanyant per 23 a 28.