DELTEBRE

Un homenatge a les dones enceta el 14è Deltebre Dansa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

17/07/2018

Comença l'espectacle a Deltebre Dansa. Descalços sobre la pista, la consellera de Culturam Laura Borràs, l'alcalde de la localitat, Lluís Soler, i la persona que lidera este projecte que arriba a les 14 edicions, Roberto Olivan. Un festival, el Deltebre Dansa, que es va inaugurar amb la dansa i les acrobàcies de companyia Maduixa i el seu particular homenatge a les dones, i que, de nou, va comptar amb la participació d'un públic entregat, vital per al creixement del certamen.

Durant dues setmanes, Deltebre reunirà 185 professional de les arts escèniques d'una cinquantena de països del món en un indret que agruparà l'art amb un entorn natural privilegiat com és el delta de l'Ebre.

Opinió semblant tenia la consellera de Cultura, qui ha donat el màxim suport institucional del país al Deltebre Dansa.

L'escenari de la Carpa Deltebre Dansa es va estrenar amb cinc dones amb xanques que van retre homenatge a les dones en un muntatge que investiga els límits físics entre la dansa i l'equilibri. Duran estos quinze dies de festival, a més de tots els muntatges, els espectadors podran avançar o allargar la vetlada amb una oferta de Foodtrucks a tocar de la carpa central.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>