SANT CARLES DE LA RÀPITA

Un trio de croquetes guanya la Ruta del Tast 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

29/06/2018

La Ruta del Tast de la Ràpita ja té premiats. Es tracta del restaurant Casa Vella. El jurat popular que ha tastat les tapes, ha decidit que el Trio de Croquetes de llagostí i salmó, carn d'olla i foie, i formatge d'ovella siga la millor de les 25 tapes proposades.

La Pensió amb la proposta tuitaire del seu Rapitenc sense filtro, i el secret ibèric amb cruixent de camembert del Kavak han completat el trio de tapes guanyadores.

La Ruta del Tast també proposava una competició dolça que ha guanyat la Pastisseria Masdéu amb Un món de Xocolata, la proposta de 10 textures diferents d'este or negre ha sigut la que més ha convençut al jurat.

Per als més noctàmbuls, el tast de còctel que ha regnat a la nit marinera ha sigut la proposta de la Pensió amb el Chavo de la Noche, un mojito de vermut rapitenc.

Per tancar la Ruta s'ha fet el sorteig d'un sopar-degustació al restaurant guanyador, un tast de còctels, un berenar i una sortida en caiacs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>