ALCANAR

Un veí de Santa Bàrbara de 56 anys, última víctima a l'N-340


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ALCANAR

08/08/2018

Un veí de Santa Bàrbara de 56 anys és l'última víctima a l'N-340 al seu pas per les Terres de l'Ebre després de l'accident de dimarts al matí en el xoc frontal d'una furgoneta amb un camió a Alcanar.

L'accident es va produir cap a les 6:30 del matí a l'altura del kilòmetre 1.066, a prop de la Fàbrica del Ciment.

Durant bona part del matí la carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa, amb desviaments provisionals de manera intermitent fins que van netejar la calçada. Això va comportar importants retencions entre els municipis d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita just en una hora on molta gent surt a la carretera per desplaçar-se fins als seus llocs de treball.

Des del començament de l'any, al conjunt de la demarcació Tarragona s'han produït 11 morts en vuit accidents a l'N-340. Pel que fa a les Terres de l'Ebre del mes de gener han mort 6 persones, i una a Vinaròs on també s'han de tenir en compte les dos persones que van morir en un altre accident el passat 31 de desembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>