AMPOSTA

Una depuradora i aconseguir la bandera blava pels Eucaliptus, propostes del PSC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

15/05/2019

El PSC d’Amposta ha elaborat un programa concret per a la urbanització dels Eucaliptus on, assegura, en els darrers anys el govern d’Esquerra d’Amposta no ha fet cap inversió ni manteniment rellevant. Pels socialistes és urgent la construcció d’una depuradora d’aigües residuals per la garantir la salubritat, potenciar la urbanització d’Eucaliptus com a zona residencial de qualitat i dotar a la platja dels serveis necessaris per aconseguir el distintiu de platja blava.



El PSC d’Amposta proposa crear una escola d’esports nàutics, dotar d’una patrulla de la policia local les 24 hores del dia, la instal·lació d’una carpa per a fer concerts, exposicions i mercats, construir un casal social i consultori mèdic o incrementar la freqüència de línies de bus. Miró ha fet una valoració molt positiva de la campanya i ha tornat a demanar el vot per aquells que volen un canvi a la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>