ALCANAR

Ursula Jüngst presenta la monumental “Festa de la vida” a Alcanar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ALCANAR

04/07/2018

Ursula Jüngst, establerta a Alcanar, està enllestint "La festa de la vida", un quadre de grans dimensions de quatre metres d'altura i sis d'amplada. L'artista alemanya fa més de sis mesos que treballa en este projecte al seu taller situat a una finca prop de la Selleta, després de guanyar un concurs del govern alemany.

"La Festa de la Vida" és un oli sobre tela on groc i blau, la llum, el mar i el cel s'uneixen en una síntesi del paisatge mediterrani que l'envolta.

Un cop acabat el quadre, es plasmarà a la vidriera de l'església de Tots els Sants d'esta ciutat alemanya, el que suposa tot un repte per a l'artista.

La pintora, reconeguda per la crítica internacional, ocupa un lloc especial en l'art contemporani gràcies al seu impactant llenguatge visual, que s'expressa a través dels colors intensos i d'uns traços similars.

Al llarg de la seua trajectòria, ha exposat a museus d'arreu del món, des dels Estats Units fins a la Xina. Ursula Jüngst va fer cap a la Selleta d'Alcanar després d'ampliar els seus estudis d'art a Barcelona al costat de Daniel Argimon, l'any 1992. Ara, este indret del Montsià és la seua Font d'inspiració.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>