TORTOSA

Vallès (PP): “Vull canviar la manera de fer política a Tortosa”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/05/2019

El candidat del PP a Tortosa, Tonyo Vallès, s’ha marcat com a objectiu canviar la manera de fer política a la ciutat. Vallès afirma que es presenta a les municipals del 26 de maig amb un programa realista, sense obres faraòniques i amb la voluntat de governar per a tots. En aquest sentit, Vallès defensa la retirada de la simbologia “partidista i il·legal” de la ciutat i el respecte al marc jurídic espanyol i català.

El candidat del PP insisteix que cal acabar amb el clientelisme i fer del de Tortosa un ajuntament transparent amb mesures com la creació d’un departament que fiscalitzi les actuacions del consistori. També aposta per canviar l’horari de l’ajuntament, amb atenció al ciutadà a les tardes.

Pel que fa a infraestructures i inversions, Vallès aposta per l’A7 com una via fonamental per a Tortosa, la recerca de consens sobre el model de desenvolupament dels terrenys de Renfe, la defensa de la construcció d’un nou hospital i el tercer pont, i insisteix en els avantatges de traslladar el mercat municipal a les antigues naus de la Indo a Ferreries.

Fer del parc municipal Teodor González un autèntic pulmó verd i segur i construir una piscina d’estiu a la ciutat, són altres de les propostes del PP a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>