TORTOSA

Vallespí (Movem) insta ERC a dir si pactaran o no amb Roigé


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

05/04/2019

Francesc Vallespí ha reiterat este divendres que Movem Tortosa no pactarà amb la llista de Meritxell Roigé, i ha animat a la resta de forces polítiques a deixar clar, abans de les municipals, amb qui formarien govern i amb qui no ho farien. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’actual regidor de Movem ha recordat que fa quatre anys Esquerra va renunciar a que Josep Felip Monclús fos l’alcalde del canvi, quan van signar l’acord de governança amb Ferran Bel.

En este sentit, Vallespí ha agraït que tant Ciutadans com Tortosa per la República també hagin dit amb qui no pensen pactar després de les municipals. Per això, el regidor de Movem també ha demanat a Xavier Faura, candidat d’Esquerra-Tortosa Sí, que digui clarament si pensen tornar a pactar amb els antics convergents.

D’altra banda, Vallespí ha volgut mantenir el suspens sobre la seua participació en la nova candidatura de Movem Tortosa, que encara no ha estat presentada oficialment. El regidor ha apuntat que encara han d’acabar de decidir-ho.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>