TORTOSA

Vanesa López, politòloga: 'Tenim dret a saber com es gasten els ajuntaments els diners de tothom'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

09/05/2018

La politòloga Vanesa López, sòcia-fundadora de la consultora Genera Innovació, ha defensat aquest dimecres una major transparència dels ajuntaments en relació a la despesa dels diners públics, per aconseguir societats més democràtiques. En el cas concret dels convenis o contractació de campanyes a mitjans de comunicació, López ha apuntat que la ciutadania necessita tenir tota la informació per valorar millor si les decisions polítiques són correctes.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la politòloga també ha detallat quina és l’aplicació de la llei de Transparència que s’està fent al món local. De fet, també ha fet balanç de l’atorgament del segell InfoParticipa que anualment atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany, l’han rebut cinc dels 52 municipis ebrencs: Tortosa, Amposta, Alcanar, Camarles i l’Aldea.

López ha volgut destacar que l’Aldea és l’únic ajuntament de la demarcació de Tarragona que ha obtingut una nota del 100%. En concret, Tortosa i Alcanar han obtingut el 96%; Amposta, el 94%, i Camarles, el 82%. En el cas del web municipal de Tortosa, per assolir la màxima puntuació, li faltava penjar la seua carta de serveis a la ciutadania, però també les actes dels plens de l’Ajuntament en un lloc fàcilment accessible.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>