DELTEBRE

Vanessa Callau, nova portaveu del grup municipal d’ERC a Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

08/10/2018

Vanessa Callau serà la nova regidora i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Deltebre. Callau s’estrenarà al ple municipal el proper dimarts 9 d’octubre. La deltebrenca era la número cinc a la llista d’ERC però la renúncia de Gervasi Aspa, el pas com a regidor no adscrit de Carles Aliau i la renúncia del tercer i quart de la llista per motius diversos l’han catapultat a la palestra. Callau serà la única regidora d’ERC pel pas d’Aliau al grup de no adscrits, perdent així un regidor.

El període massa llarg al que es refereix Callau és el temps que han hagut d’esperar per a que el seu càrrec de portaveu es materialitzés. Joan Alginet, candidat de Més Deltebre, ha explicat quins han estat els motius que han allargat el nomenament de Callau, entre ells, la manca de voluntat per agilitzar els tràmits.

Sobre la pugna interna que hi va haver a ERC Deltebre on es va demanar a Aliau que abandonés el partit, Callau ha assegurat que no faran cap circ.

Callau, que ha reivindicat el paper de la dona al capdavant de la política, ha assegurat que amb ella i Alginet s’obre ‘una nova era’ amb una metodologia de treball actiu, amb un projecte sòlid i atractiu per a la ciutadania i amb una oposició constructiva. Asseguren sentir-se forts i tenir els objectius clars, entre ells, ampliar la base del partit, involucrar els ciutadans en les decisions i projectes, generar el bé comú per al municipi i sobretot escoltar, empatitzar i respondre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>