DELTEBRE

Vibrant partit entre el Jesús i Maria i La Plana A


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | DELTEBRE

13/05/2019

UD JESÚS I MARIA 3 – 3 CE LA PLANA A

Gran duel de la part alta el que es va viure aquest diumenge al Camp Municipal l'Aube que enfrontava a l'equip local Jesús i Maria contra la Plana A.

El partit va començar amb els dos equips lluitant per aconseguir el control de la possessió i gaudint de diverses ocasions de gol. Però va ser l'equip local el que va colpejar primer avançant-se al marcador quan només s'havien disputat 16 minuts de joc amb un gol obra de Sorribes. Però l'alegria de l'equip local va durar molt poc, ja que va veure com només 2 minuts més tard l'equip visitant empatava amb un gol en pròpia porta. Amb aquest empat el partit va seguir igualat amb els dos equips lluitant per cada pilota i demostrant per què estan a la part alta de la classificació. Qualsevol dels dos equips podia marcar però va ser la Plana el que va ser capaç de desnivellar la balança avançant-se al marcador al minut 33 amb un gol obra de Simón. Aquest va deixar tocat a l'equip local i al mateix moment va esperonar a les visitants, que només 6 minuts més tard van ampliar la diferència en el marcador posant l'1 a 3 al lluminós. Tot i que amb aquest resultat semblava que el partit estava sentenciat l'equip local no va deixar de creure en les seves possibilitats i va posar setge a la porteria de les planeres aconseguint anotar dos gols, els quals posaven l'empat a 3 final al marcador.

Amb aquest resultat el Jesús i Maria baixa en 5a posició amb 50 punts, mentre que la Plana A es manté en 2a posició amb 65 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>