Victòria asconenca amb patiment

Albert Pascual | ASCÓ

06/02/2017

Ascó 3 - 2 Santfeliuenc
Victòria molt treballada de l'Ascó davant el Sanfeliuenc, equip que no li va ficar les coses fàcils als de la Ribera.

El partit va tenir dos parts molt diferenciades. La primera part molt avorrida i sense domini clar de cap dels dos equips. L'Ascó ho intentava, però els visitants posaven en perill la porteria de Sergio López. Els de Castillejo es notaven incòmodes i tenien dificultats per desplegar el joc.

Bertomeu va tenir una bona ocasió amb una jugada de falta des de la frontal de l'àrea però la pilota va tocar la barrera. Un bon inici per a començar a controlar el partit i generar més perill.

Peke al 36 va tenir una altra ocasió que aturava el porter del Santfeliuenc, Toni.

Més ocasions per a Bertomeu al 41 quan Osado li passa la pilota dins l'àrea i quasi es canta gol a l'estadi per a una pilota que per ben poc no entra.

El revulsiu va arribar a la segona quan Castillejo va fer entrar al terreny de joc a Jonatan Toledo per Osado i només començar, una gran jugada de Bertomeu serveix per batre al porter rival i marcar l'1 a 0.

No hauria d'esperar gaire el públic asconenc per veure més gols. Al 52 Jonatan Toledo iniciaria el seu festival que demostra la seva qualitat en dos jugades magnífiques que situen l'equip local en 3 a 0 al minut 55.

Tot i el marcador favorable, els visitants ho seguirien intentant però sent aturats per la bona defensa asconenca. Tot i això, un penal discutit dins l'àrea local el transformaria Eric Pacheco al 79.

A cinc minuts pel final i amb un atac del Santfeliuenc molt més intens, Maldonado faria el 3 a 2 gràcies a un fort xut de lluny que venia creuat fent inútil l'estirada de Sergio López.

Per poc no arribaria el 4 a 2 ja en temps afegit gràcies a una falta llançada per Artur que el porter del Santfeliuenc desviaria pels pèls.

Amb aquest resultat, l'Ascó segueix en la quarta posició amb 42 punts, a només un del Vilafranca que aquesta setmana empatava contra el Figueres.