Victòria còmoda de l’handbol ampostí

Míriam Gavaldà | AMPOSTA

30/10/2018

Amposta Lagrama 25 - 21 Agustinos Alicante

Important victòria de l’handbol ampostí que es va imposar amb certa comoditat a l’Agustinos d’Alacant. Les ampostines per davant al marcador durant tot el partit van arribar al descans amb un 16-10, oferint una primera part espectacular. A la represa vam poder veure encara l’avantatge de les ampostines i una molt bona defensa, a més d’un atac estàtic que les feia molt efectives de cara a la porteria rival.

L’entrenador, Mateu Castellà, va destacar que havia estat un partit de molta intensitat defensiva tot i que va avisar que no poden baixar la guàrdia en cap moment.

Mateu, que ha estat crític en l’arbitratge, s’ha mostrat molt satisfet perquè han jugat gairebé totes les jugadores. Amb aquest resultat les ampostines escalen posicions a la taula classificatòria col·locant-se cinquenes amb 8 punts de 7 partits jugats.

El proper dissabte, jornada 8 del campionat, les de Castellà s’enfrontaran a fora contra el Sant Joan Despí.