GALÍCIA

Victòria i Aina Cid, or al Campionat d'Espanya de Rem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | GALÍCIA

11/02/2019

Gran paper dels remers del Club Nàutic Amposta al Campionat d'Espanya de Rem que s'ha celebrat este cap de setmana a Parc Nàutic de Castrelo de Miño, a Ourense. Amb la medalla d'or del dos sense timoner de Victòria i Aina Cid, i les dos medalles de plata de les sèniors del dos sense timoner, Iris Castell i Núria Puig, i de les juvenils Paula Arques i Laura Fibla en la mateixa modalitat, el rem ampostí se situava en tercera posició en este campionat de llarga distància, només per darrere dels dos potents clubs sevillans: el Círculo de Labradores, i el CN Sevilla. També va participar el Club de Rem Tortosa que va acabar en sisena posició amb l'or dels cadets Miquel Pellisa i Èric Pastor, i també un bronze en categoria absoluta amb la parella olímpica formada per Pau Vela i Àlex Sigurbjörnsson.

Els remers dels diferents clubs ebrencs també van tenir una participació molt destacada remant a la competició autonòmica, on Catalunya va quedar en segona posició amb 150 punts, per darrere d'Andalusia, primera amb 166 punts. La tercera va ser Galícia amb 78 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>