JESÚS I MARIA

Victòria per seguir somiant amb l'ascens

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

04/04/2016

El Jesús i Maria s'ha retrobat amb la victòria davant un feble Reddis de Reus que continua una setmana més com a cuer. Per la seva banda, els ebrencs segueixen als llocs capdavanters de la primera catalana, almenys per arribar a les posicions de lluita per l'ascens que després d'aquesta jornada estan a set punts.

El partit començava amb els equips jugant al mig del camp però a poc a poc el Jesús i Maria anava avançant i arribat a la porteria del Reddis. Així va ser durant els primers trenta minuts fins que Jordi Roca al 34' avançava als homes d'Antoni Teixidó.

El primer gol de Roca va ser un llançament de falta que entrava sense contemplacions a la porteria del Reddis.

Al cap de quatre minuts, al 38', era Taranilla qui ampliava la diferència en acabar una gran jugada amb Ike.

Amb aquest resultat de 2 a 0 s'arribaria al temps de descans. El gol definitiu del partit arribaria al poc de començar la segona en una bona jugada combinada de Sergi Curto amb Ike que marca el tercer per al Jesús i Maria al minut 47'.

Si bé després el Reddis ho va intentar, van ser els ebrencs els que més a prop van estar de marcar el quart.

Amb aquest resultat el Jesús i Maria ja prepara el pròxim encontre que disputarà el dissabte al camp del Terrassa.