AMPOSTA

Victòria treballada de l’Amposta

Albert Pascual | AMPOSTA

11/01/2016

Partit molt treballat el que van fer els homes d’Albert Company. L’Amposta aconsegueix una important victòria que els fa sortir de la zona de descens directe de la taula classificatòria del grup segon de la primera catalana.

Els dos equips van mantenir el respecte durant els primers compassos de partit que feia que no hi hagués gaire perill a les porteries dels dos equips.

El Viladecans es va avançar als vint-i-quatre minuts amb una jugada desafortunada de l’Amposta que Castellanos transformaria en gol tot i que l’afició ampostina va protestar perquè semblava que la pilota no havia entrat a la porteria. Amb aquest resultat en contra per als interessos locals s’arribaria al temps de descans.

A la segona part l’Amposta dominaria amb contundència i fruit de l’esforç arribaria el gol quatre minuts després de la represa, quan Callarisa marcava per als locals. Bones triangulacions dels migcampistes i una ordenada defensa donarien ritme a l’encontre.

Després del gol anul·lat de Becerra per fora de joc, Joan Sabaté, després d’un contraatac es queda sol davant de Cristian i aconsegueix el 2 a 1 per a l’equip del Montsià.

L’alegria duraria poc i el Viladecans empataria a dos després d’un fort llançament de falta des de la línia de l’àrea gran ampostina. Tot i parar la pilota en un primer moment, el rebuig de Selu seria aprofitat per Miguel Àngel en rematar de cap.

El definitiu 3 a 2 arribaria en una contra ben portada de Becerra i Callarisa al minut 80.

El Viladecans ha pressionat més durant els darrers instants de partit que es va allargar set minuts. Afortunadament per l’Amposta, els tres punts es quedarien a casa. Un resultat positiu per a l’equip que ja enllaça dos victòries consecutives.

La nota negativa del partit ha estat la lesió d’Òscar Benet que en una contra es va trencar la paret nasal i va ser traslladat a l’hospital per ser operat.