VINARÒS

Vinaròs presenta el primer plànol de rutes senderistes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | VINARÒS

08/01/2019

Vinaròs ja compta amb el primer plànol de rutes senderistes al voltant del terme municipal. El nou mapa compta amb sis recorreguts que tenen com a objectiu oferir uns recorreguts aptes per a totes les condicions físiques i fomentar així una vida saludable amb la pràctica de l'exercici, i al mateix temps gaudir de l'entorn natural.

En la presentació van participar el regidor de Medi Ambient Jordi Moliner, el representant de l'editorial Piolet, Juan Carlos Borrego, i el representant de l'Aula Natura Andrés Giménez.

Els exemplars ja es poden aconseguir a l'Oficina de Turisme de Vinaròs per 3 euros. S'han editat 2.000 exemplars, però la idea és completar els plànols amb més dificultats i també per als ciclistes.

Des de l'editorial Piolet asseguren haver dissenyat les rutes per a tot el públic amb diferents longituds i dificultats a escala 1: 20.000, per tal de poder concretar les distàncies i poder consultar les diferents construccions de pedra en sec, barrancs o ponts i ermites. Amb aquests plànols s'uneix el Montsià fins a la Serra d'Irta.

Els sis senders comprenen distàncies d'entre 1,2 km ils 20 km. Entre els diferents recorreguts destaca la volta al Puig de l'Ermita de Vinaròs amb 3 km, el passeig per Sòl de Riu amb 1,2 km i la ruta de la Marató Popular amb els 10 i 20 km des de l'ermita fins a l'embocadura d'Aiguaoliva.

Un treball laboriós que ha volgut seleccionar les millors rutes en un mapa i que uneix la història i els monuments del territori entre altres, apte per a tots els senderistes, amb la finalitat de donar a conèixer una mica més el territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>