VINARÒS

Vinaròs s'ofereix per acollir els refugiats del vaixell Aquarius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | VINARÒS

12/06/2018

L'Ajuntament de Vinaròs ha anunciat que s'ofereix per col·laborar en l'acollida de persones que en estos moments es troben a bord del vaixell Aquarius en aigües del mediterrani central.

Segons l'alcalde Enric Pla, la capital del Baix Maestrat està a disposició de la Generalitat Valenciana i entitats com la Creu Roja, que coordinen l'acollida d'estes persones refugiades, que en pocs dies haurien d'arribar al port de València. Amb esta decisió el govern municipal s'afegeix a les mostres de solidaritat que han expressat les diferents administracions i ajuntaments arreu del país.

L’Aquarius va haver de buscar una alternativa després que el nou govern italià del Moviment 5 estreles i la Lliga Nord els negués l'accés. Davant d'esta situació el govern espanyol ha ofert el port de València per acollir els refugiats i ara diferents institucions estan iniciant els tràmits per trobar les millors vies d'acollida.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>