TORTOSA

Xavier Rodríguez (CUP): ‘Amb la nova plaça de la catedral, Tortosa necessita ja el tercer pont’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

10/05/2018

El portaveu de la CUP-AE de Tortosa ha defensat aquest dijous la necessitat de construir el tercer pont entre Ferreries Nord i Remolins, ara que ha de fer-se la nova plaça de la catedral. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha desitjat que la nova plaça siga un atractiu turístic. Però Xavier Rodríguez ha advertit que el tercer pont és la millor solució per pacificar el trànsit al nucli antic, tenint en compte que l’avinguda Felip Pedrell és també la principal via d’accés a Bítem i Tivenys.



Tot i que la idea guanyadora va ser presentada dimecres als mitjans de comunicació, no serà fins dilluns que els grups de l’oposició coneixeran més detalls del projecte, a la corresponent comissió informativa. En tot cas, Rodríguez ha dit que els preocupa la possible desaparició dels aparcaments de l’Antic Escorxador.

D’altra banda, el portaveu de la CUP ha valorat que hagués estat interessant consultar a la ciutadania quin dels tres projectes finalistes hauria preferit. Però ha lamentat que aquesta “no és la cultura política” de l’equip de govern del PDeCAT i Esquerra.

Finalment, Rodríguez ha recordat que la pilastra de l’antic pont de la Cinta es podria utilitzar per fer una passarel·la que connectés Ferreries amb la nova plaça de la catedral. En aquest sentit, ha tornat a defensar la retirada del monument franquista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>