L'ALDEA

Xavier Royo (PDeCAT) torna a la primera línia per aconseguir l’alcaldia de l’Aldea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

20/04/2018

Xavier Royo torna a la primera línia de la política municipal, després que haja estat designat com a cap de llista del PDeCAT a l’alcaldia de l’Aldea. Tres anys després d’haver deixat el consistori, Royo considera que el PDeCAT té opcions de millorar els resultats de les darreres eleccions i fins i tot de disputar l’alcaldia a Esquerra. Sobretot, ara que l’actual alcalde, el republicà Dani Andreu, ha decidit no tornar-se a presentar.

Royo ha afirmat que respecta i entén la decisió de l’actual alcalde, tot i que no comparteix el seu model de poble. En qualsevol cas, Royo ha deixat clar que, encara que Andreu hagués optat a la reelecció, ell també s’hagués presentat com a cap de llista del PDeCAT.

D’altra banda, Royo ha repassat alguns dels seus punts de vista per millorar l’urbanisme i la imatge de l’Aldea, reactivar l’economia del poble i fer una gestió municipal més transparent. Sobretot en la relació de l’Ajuntament amb els proveïdors. Però ha matisat que encara és aviat per avançar propostes del seu programa electoral.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>