MÓRA LA NOVA

L’ANC i un particular denunciaran la despenjada de símbols sobiranistes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | MÓRA LA NOVA

20/08/2018

L’ANC de Tivissa, Vandellòs i Móra la Nova denunciaran aquest dilluns davant dels Mossos d’Esquadra la despenjada de llaços grocs, símbols independentistes i cartells que demanen l’alliberament dels presos. Des de l’ANC a Móra La Nova, Sisco Venet, ha explicat que ho aniran a denunciar tots junts i que tot el que s’ha tret es tornarà a reposar.

La matinada de dijous a divendres els Mossos d’Esquadra van identificar 14 persones per arrencar llaços i símbols independentistes. Tot i que els fets estan sota investigació policial se sap que era una operació ben planificada ja que els individus anaven amb mapes dels diferents llocs on havien d’actuar. A més d’anar equipats amb cúters, ganxos, frontals i roba fosca. L’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, ha explicat que dimarts decidiran en junta de govern si posen denúncia per malmetre material municipal.

Tant des de l’ANC com des de l’Ajuntament mostren la seua preocupació per esdeveniments com aquests que atemoreixen la població.

Moliné ha explicat que la col·laboració ciutadana és vital a l’hora de denunciar actes com aquest i ha assegurat que si tornen a actuar se’ls tornarà a identificar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>