ULLDECONA

L’Ajuntament d’Ulldecona vol comprar l’edifici de la Cooperativa Agrícola


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

15/02/2019

L’Ajuntament d’Ulldecona i la Cooperativa Agrícola estan en negociacions per a la compra-venda de l’edifici de l’entitat. Els dos ens es van reunir a Barcelona, a la seu de la Direcció General de Política Financera, el passat 17 de gener per estudiar-ne la possible adquisició. L’immoble està catalogat com a Bé d’interès Local i es va acabar de construir l’any 1957. Per a l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, aquesta és una oportunitat per a tot el poble i assegura que val la pena aprofitar-la.

Des de la Cooperativa, el seu president, Manolo Ferré, explica que les dificultats financeres de l’entitat dels últims anys els han fet prendre aquesta decisió.

Encara no estan clars els terminis ni el preu que es pagarà però sí l’ús que se li podria donar. L’Escola de Música Municipal, en continu creixement, s’ubicaria a l’edifici.

L’edifici de la Cooperativa consta de dues plantes d’uns 600 metres quadrats cadascuna, mentre que al darrere té una part oberta d’uns 260 metres quadrats. Actualment hi ha un espai d’oficines i la botiga de la cooperativa. Si la venda es fes efectiva, tota l’activitat de l’Agrícola es traslladaria a l’altre edifici que hi ha al mateix Carrer Major.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>