ROQUETES

L’Ajuntament de Roquetes inverteix 130.000 al Raval de Cristo


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ROQUETES

09/01/2019

L’Ajuntament de Roquetes va invertir 130.000 en diferents obres al Raval de Cristo. Una de les actuacions més destacades ha esta la reforma de la plaça Pare Cirera i l’accessibilitat al casal municipal, amb més de 75.000 euros finançats en més del 90% per la Diputació de Tarragona. L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha detallat les millores realitzades tant a la plaça com al casal.

També s’han destinat prop de 22.400 al camí del Racó d’Omedo; 8.000 euros a la restauració de la tanca pista poliesportiva; i 7.000 euros per al nou monòlit situat a la nova illa d’entrada del Raval de Cristo. Quant al monòlit, Gas ha explicat que s’ha donat resposta a una llarga reivindicació dels veïns.

Gas també ha explicat que el nom és Raval de Cristo i no de Crist, perquè no fa referència al Crist de la Creu sinó al nom propi d'una persona que fou dels primers habitants de la Ravaleta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>