L'ALDEA

L’Aldea promocionarà la seva horta amb la 1a Calçotada del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'ALDEA

13/02/2019

Els amants dels calçots tenen una cita a Aldea el proper diumenge 24 de febrer amb motiu de la 1a Calçotada del Delta. L’alcalde, Dani Andreu, ha explicat que la voluntat és organitzar una festa, que confien sigui molt participativa, però sobretot, fer un reconeixement històric a la tradició pagesa del poble i promocionar els productes de qualitat de l’horta de l’Aldea.

L’organització compta amb l’assessorament de Toni Santamaria, de la cooperativa d’Argentona, qui ha destacat la qualitat dels calçots de l’Aldea.

La festa tindrà lloc a l’esplanada que hi ha a l’inici de la carretera a l’Ermita de l’Aldea i començarà a les 10:30 amb la primera collita de calçots i la seva posterior rostida. La regidora de Pagesia, Nati Bernal, ha explicat que també hi haurà una ballada de jotes i infables per als més petits.

Un dels pagesos del poble, ara ja jubilat, ha explicat que cada cop es venen més calçots però el rendiment per al pagès és baix.

El primer tinent d’alcalde de l’Aldea, Simón Falcó, ha explicat que s’ha treballat perquè els veïns puguin gaudir d’una bona jornada festiva i participativa. // Fotot SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>