AMPOSTA

L’Amposta antiga, amb el pinzell de Cèsar Estrany


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

28/03/2019

El pintor tortosí Cèsar Estrany inaugura este divendres al vespre l’exposició ‘Amposta costumista’, que es podrà veure fins al proper 7 d’abril. Es tracta d’un col·lecció de més de 20 obres al pastel que ens aproximen a tota una sèrie de vistes de carrers, indrets i costums d’Amposta durant les primeres dècades del segle XX. Ara fa un any, Estrany ja va tenir un gran èxit a Tortosa amb una exposició molt semblant.

Quadres com el carrer Major de nit, l’avinguda Alcalde Palau sota la pluja, els Quatre Cantons o una processó de Corpus; però també el canal, el treball als arrossars o una escena de les cosidores de sacs a la Cambra Arrossera. A més, entre les escenes fluvials, destaca un quadre amb el pont de barques que va fer-se, provisionalment, després de l’enfonsament del pont d’Amposta durant la Guerra Civil.

La inauguració de l’exposició ‘Amposta costumista’ tindrà lloc este divendres a partir de les vuit del vespre, al Casino Recreatiu i Instructiu d’Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>