L’Ascó no troba la victòria

Clara Seguí | CERDANYOLA

08/10/2018

Cerdanyola 3 – 0 Ascó

L'Ascó no va aconseguir superar els de Cerdanyola, aquest cap de setmana. Tot i la derrota, els de la Ribera d'Ebre van jugar la segona part.

El partit va començar igualat, però a poc a poc els locals es van anar imposant, avançant-se a les pilotes, i sense complicacions. Va haver molt joc aeri que afavoria al Cerdanyola. Al minut 20, Albert López avançava als locals, els quals van ser superiors a uns asconencs, que van intentar reaccionar, però sense aconseguir-ho.

A la represa l'Ascó va sortir millor, amb més força, i va començar a arribar a l'àrea, però no tenia sort en els rebots, que gairebé sempre eren per als locals. Quan més pressionaven els de Leo, Roger, que feia poc que havia sortit al camp, al minut 64 va pujar el segon per al Cerdanyola.

L'Ascó ho continuava intentant, però els locals portaven més perill, i no deixaven que els de Leo dominessinel joc. Ja al minut 90, Cano va fer pujar el definitiu 3-0 de penal. Una victòria per a un Cerdanyola que va ser superior.

En acabar el partit, Leo va assegurar que els locals havien sigut superiors, i els jugadors no van posar la intensitat que volia el partit.