TORTOSA

L’Ebre debatrà com projectar-se a través de la seva cuina


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/12/2018

Durant el proper any el producte, la cuina ebrenca, la innovació i la projecció del territori formaran part d’un procés de debat i anàlisi en el marc del III Congrés Català de Cuina. Fins a finals del 2019 es realitzaran debats, tallers o jornades en les quals, sota el paraigua de la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV del Campus Terres de l’Ebre, es posarà un èmfasi diferencial en el paper de la cuina com a eina per a posicionar el territori en el mapa de l’economia catalana i internacional.

L’objectiu final és poder fer una sèrie de propostes estratègiques que permetin dinamitzar tots els components de la gastronomia, dels productes agroalimentaris i de l’economia de les Terres de l’Ebre. El gastrònom, Gustau Turón, ha remarcat que cal que la gent de les Terres de l’Ebre cregui amb els seus productes i la seva cuina, i ho sàpiguen vendre.

La primera de les jornades se celebrarà aquest proper dijous 13 de desembre a Poble Nou del Delta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>