Albert Pascual | TORTOSA

11/04/2016

L'Alcanar es complica la vida en la seva visita al Josep Otero de Tortosa. Els del Montsià acaben la jornada en posicions de descens. En canvi els tortosins es mantenen tercers i s'allunyen una mica més de l'Ulldecona, que aquest cap de setmana ha perdut contra el Camarles.

El primer gol arribaria al quart d'hora obra d'Albert Romeu.

Poc després, els canareus perden un dels seus millors jugadors, Edu Aquilar, que havia d'abandonar el camp per molèsties. El substituïa Richi, jugador del planter amb capacitat ofensiva que de poc ha servit quan Aleix Salvadó ha marcat per al Tortosa el segon gol al minut 44'.

Amb aquest resultat s'arribaria al descans, temps que ha servit als jugadors canareus per tornar a sortir motivats durant els 45 minuts de partit restants... I així ha sigut quan Adrià Valsells marcava el primer per a l'equip del Montsià al minut 51' i feia espavilar a l'Alcanar que seguia buscant el gol de l'empat durant els minuts següents. Un gol que mai arribaria.

I a dos minuts per acabar el partit, el Tortosa sentència amb el tercer de Fabian Quintana que deixa el marcador en 3 a 1.

Amb aquest resultat el conjunt roig i blanc continua perseguint als dos primers classificats, Valls i Cambrils.

Per la seva part, l'Alcanar ja pensa en el difícil derbi contra l'Ulldecona el pròxim diumenge a la Fanecada.