L'Amposta goleja al Vendrell

A.P. | AMPOSTA

27/11/2017

Amposta 8 - 2 Vendrell

Històrica golejada de l'Amposta enfront del Vendrell, que arribava a la capital del Montsià com a líder del campionat, el dia on s'ha presentat tots els equips del futbol base, escola i amateur del Club.

Abans del partit, la plantilla del primer equip han tingut un acte de germanor amb Jan Esteller, que va sofrir una lesió que l'allunyarà del terreny de joc durant uns mesos, amb una samarreta dedicada donant-l ànims.

El partit no començava bé per als del Montsià en veure com Àlex avançava al Vendrell al marcador al minut 6.

Felipe al 22 igualava l'encontre en rematar una passada per banda dreta d'Aleix Llobet.

Poc després, al minut 29, Ivan González posava a l'Amposta per davant al marcador.

Àlex novament pel Vendrell igualava el partit fent el 2-2 quan faltaven deu minuts per anar al descans, però encara hi hauria temps per a més. Ivan Páez transformaria el 3-2 dos minuts després. Quan semblava que es marxaria al descans amb aquest resultat, Ivan González anotaria el 4-2.

A la represa tan sols l'hi van fer falta 15 segons a l'Amposta per fer pujar al marcador el 5-2 per mediació de Felipe.

Omar al 66, acabat d'entrar al rectangle de joc, remataria de cap un corner per anotar el 6-2. Felipe al minut 82 i Ivan González al 83 serien els autors els dos darrers gols de l'Amposta que acabava golejant 8-2 en un resultat històric.