ASCÓ

L'Ascó aguanta contra el Lleida però cau als penals

Albert Pascual | ASCÓ

02/08/2016

L'Ascó comença la temporada de partits oficials amb la Copa Catalunya, i de nou contra al Lleida on la història es repeteix. L'equip del Segrià va eliminar al conjunt asconenc després d'un partit molt igualat que va arribar als penals.

L´inici de partit el va dominar l'Ascó, pressionant a la sortida del Lleida i jugant amb criteri i paciència, amb bones combinacions, especialment a la banda dreta. La primera oportunitat local va arribar al minut 14 en una errada de la defensa lleidatana que recuperava Gòdia, però aquest relliscava dins l'àrea sense poder aprofitar una bona jugada en atac. Tot i que van seguir arribant a l'àrea rival no van poder aprofitar cap ocasió.

El despertar lleidatà va arribar al minut 20, i d'aquesta forma es fa el control del partit que ja no deixarien fins al final. Al 23' primera ocasió per als de la Terra Ferma amb una pilota que envia fora Doncel. L'Ascó buscava el perill a la contra, però tot va quedar en algunes ocasions aïllades.

Poques novetats a la segona part. Domini del Lleida i els jugadors de l'Ascó ben tancats i ordenats en defensa aguantant l'atac del rival. Al 46', Muñoz haguera pogut avançar al Lleida, però el xut acabava fregant el pal. Al minut 61 l'asconenc Jordi Martí té una gran ocasió dins l'àrea, en què rep d'esquena, i en una bona acció tècnica dona la volta, però el seu xut torna a sortir fora.

La polèmica arriba al 64' amb una falta a favor del Lleida molt protestada pels més de 500 espectadors asconencs a l'estadi, fa que Cristian Gómez, amb el desconcert de tots llença a gol que anul·la amb bon criteri l'àrbitre, que ordena repetir el llançament, aquesta vegada una pilota enverinada que rebutja amb esforç el porter local Sergi López.

Amb uns jugadors molt cansats s'arriba al final de l'encontre amb zero gols. La tanda de penals espera i la mala sort fa que el primer llançament en les botes d'Hèctor surti fora. La resta de xuts entren dins i el marcador final reflecteix el 4 a 5 que elimina a l'Ascó de la Copa Catalunya tot just començar.